Vores campingplads

Vores campingplads ligger direkte ved Weserfloden med sit skønne og tiltrækkende landskab.

Vores gæster finder her talrige muligheder for vandring, stangfiskeri, kano- og cykelture. Wesercykelruten ligger på modsat side af floden/campingpladsen. I året 2011 blev cykelruten kåret til at være Tysklands flotteste rute.

Campingpladsen er udgangspunktet for meget varierede cykelture langs Weserfloden og det bakkede bagland, færger og broer bidrager til vidunderlige landskabsoplevelser.

Godt markerede vandreveje, f.eks. den Historiske Vandrevej, inviterer til at opleve ”Weserbergland” til fods. I nærheden af campingpladsen ligger ”Köterberg”, hvor der findes de forskelligste Nordic-Walkingsruter for nybegyndere og øvede.

I vores café er friskbagte rundstykker klar hver morgen. Caféen byder også på lækker kaffe, et godt glas vin eller en frisktappet lokal Allersheimer øl. Caféterrassen byder yderligere på et smukt udsyn over Weserfloden og høje skovbeplantede bakker.

Is til store og små klarer vi i kiosken

Vores campingparceller

Campingparceller har vi ikke, - man bruger den plads man har brug for. Dog altid i aftale med pladsledelsen.

Der er altid vand og strømtilslutning i nærheden.
Pladserne direkte ved Weserfloden har 6 amperetilslutning, alle andre kan klare 10 amperetilslutning.

Skal det være sol hele dagen, eller skal naturnydelsen være skygget? Vi har det hele. Campingpladsen er beplantet med store og små træer, - vi finder plads til enhver smag.

Sanitære faciliteter

I året 2011 blev vores sanitære anlæg komplet renoveret.

På såvel dame- som herreafdelingen er der et stort familiebrusebad.

.