Onze camping

Onze camping is rustig gelegen aan de rivier de Weser, in een mooi natuurgebied.

Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen, vissen, kanoën of te fietsen. De Weserradweg ligt tegenover de camping en is in 2011 uitgeroepen tot mooiste fietsroute van Duitsland. Vanuit de camping kunt u mooie routes fietsen langs de rivier de Weser. Door de diverse bruggen en veerboten is het mogelijk om mooie routes langs de Weser te plannen.

Vanuit de camping is het ook mooi wandelen, er lopen verschillende routes, bijv. de Historische Wandelroute van ongeveer 3 uur, maar er zijn ook kortere of langere routes om te lopen. In de buurt van de camping ligt de ‘Köterberg’, hier vindt u diverse Nordic-Walkingroutes.

Iedere morgen kunt u bij ons terecht voor verse broodjes, de lokale bakker bezorgt elke ochtend vers.

Op ons terras of in ons café kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een goed glas wijn of een vers getapt, verfrissend glas bier van de regionale brouwerij Allersheimer….

 … en ijs voor groot en klein is te verkrijgen in onze kiosk.

Onze kampeerplaatsen

Wij geven u graag de ruimte. Onze kampeerplaatsen zijn ruim en niet afgebakend. Op alle plaatsen is een stroomaansluiting en watertappunt binnen handbereik.

De plaatsen direct aan de Weser beschikken over 6 Ampère, alle overige plaatsen beschikken over 10 Ampère.

Wilt u de volle zon, of toch liever een beetje schaduw? Verdeeld over ons kampeerterrein staan verschillende grote en kleinere bomen – we vinden voor iedereen de perfecte kampeerplaats.

Sanitair

Ons sanitair is begin 2011 geheel gerenoveerd.

Zowel aan de dames- als aan de herenzijde is een grote familiedouche aanwezig.

.